ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Γ. Βαρεμένος προς Σπ. Λιβανό: “Διεκδικείς ένα από εντυπωσιακότερα fake news”

O βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, κατηγορεί για “ένα από τα… εντυπωσιακότερα fake news” τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας τη Ν.Δ. Σπήλιο Λιβανό καλώντας τον,  “αν όντως υπάρχει τροπολογία με τις υπογραφές των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ”, να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για το θέμα που έχει προκαλέσει την αντιπαράθεση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αρχική ανακοίνωση Λιβανού, σχετικά με την πρόταση για σύγκλιση των στρεμματικών ενισχύσεων, που φέρεται να υποστηρίζουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του κ. Λιβανού απαντήθηκε απο τους βουλευτές για να επανέλθει στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Αναλυτικά η απάντηση Βαρεμένου:

Τελευταία απάντηση στον κ. Λιβανό:
“Προς Σπήλιο Λιβανό, ενταύθα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν έχεις, όπως λες, τροπολογία με τις υπογραφές των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δώσε την στη δημοσιότητα για να την πληροφορηθούμε κι εμείς. Διαφορετικά, είμαστε διατεθειμένοι να σε προτείνουμε στον διαγωνισμό για το εντυπωσιακότερο fakenew.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Υ.Γ. Σου εφιστούμε όμως την προσοχή ότι στον διαγωνισμό για τα fakenews θα αντιμετωπίσεις σκληρό ανταγωνισμό από την πλευρά των συναδέλφων σου στη ΝΔ. Τελεία και παύλα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button