Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Γ.Σ. των προέδρων των ΕΛΜΕ: Ψήφισμα για την απρόσκοπτη λειτουργία του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου

Στις 30 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας. Ο Βαγγέλης Τσούκας, ως πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, υπέβαλλε και ψήφισμα σχετικά με την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου, ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα από όλες τις ΕΛΜΕ της χώρας.

Η Γενική Γραμματέας της ΟΛΜΕ Στέλλα Μανουσογιωργάκη, εκφράζοντας την ομόφωνη στήριξη των προέδρων των ΕΛΜΕ στο συγκεκριμένο ψήφισμα δήλωσε τα εξής:


«1) Η ΟΛΜΕ στηρίζει αμέριστα τις δράσεις της Β ΕΛΜΕ Αιατωλ/νίας και βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου.

2) Πρωταρχικό μέλημα της ΟΛΜΕ είναι η φοίτηση των μαθητών/τριών και η εργασία των εκπαιδευτικών σε ασφαλή κτίρια

3) Σε καμιά περίπτωση δεν αποδεχόμαστε “διαρροές” και ” μομφές” παραγόντων που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για την επίλυση του προβλήματος μεταβιβάζοντας τις ευθύνες τους για τα σχολικά κτίρια στα συνδικάτα

4) Είναι δεδομένο ότι θα στηρίξουμε εμπράκτως κάθε κινητοποίηση φορέων που προτάσσει την ασφαλή λειτουργία των σχολείων για τους/τις μαθητές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button