Εκλογές

Γ. Παπαναστασίου : «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Αγρίνιο»(φωτο-video)

po-papanastasiou-ekloges-kalpes1

Το εκλογικό του καθήκον άσκησε πριν από λίγη ώρα και ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο, Νέα Αρχή-Τόπος να ζεις».

Ο κ. Παπαναστασίου, αφού περίμενε αρκετή ώρα στην ουρά που σχημάτιζε ο κόσμος έξω από το εκλογικό τμήμα του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου στο οποίο ανήκει, ψήφισε για τις δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές.

po-papanastasiou-ekloges-kalpes2Σε δηλώσεις του, ο κ. Παπαναστασίου ανέφερε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Αγρίνιο. Εμείς πιστεύουμε ότι σήμερα ο λαός του Αγρινίου θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ,θα μας δώσει την ώθηση για ν’ αλλάξουμε την πόλη. Ν’ αλλάξουμε νοοτροπίες και καθεστωτικές αντιλήψεις. Κάναμε έναν έντιμο αγώνα, προχωρήσαμε μπροστά, δεν μπήκαμε σε στείρες αντιπαραθέσεις, δεν είχε και  ουσία αυτό για τον κόσμο . Ο κόσμος γνωρίζει πολύ περισσότερα από αυτά που εμείς νομίζουμε. Δεν αφήσαμε ούτε σπιθαμή του δήμου Αγρινίου να μην την περπατήσαμε . Είδαμε παντού το πόση εγκατάλειψη υπάρχει από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Θεωρώ ότι σήμερα οι πολίτες του δήμου Αγρινίου θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα και θα μας δώσουν τη νίκη».

po-papanastasiou-ekloges-kalpes2

 

po-papanastasiou-ekloges-kalpes3

po-papanastasiou-ekloges-kalpes5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button