Δυτικά ΕπιχειρείνΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γ. Παπαναστασίου για το συνέδριο «Δυτικά e-πιχειρείν»: «Να συζητήσουμε για ότι απαιτεί η πορεία προς το μέλλον»

Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου για το Συνέδριο «Δυτικά e-πιχειρείν 2021» σημειώνει πως πρόκειται για «μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε όσα έχουμε σχεδιάσει αλλά και όσα ονειρεύονται οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας»

Οι κρίσιμοι τομείς της περιφερειακής ανάπτυξης και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα τεθούν επί τάπητος στο Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά e-πιχειρείν 2021» που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο το προσεχές Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, και το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα και του δήμου Αγρινίου.


Σε μήνυμα του για το Συνέδριο ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σημειώνει:

«Η αναζήτηση βιώσιμων προοπτικών ανάπτυξης και η οικοδόμηση του νέου μοντέλου ανασυγκρότησης των Περιφερειών είναι το στοίχημα της επόμενης ημέρας. Η πορεία προς το μέλλον απαιτεί αποκέντρωση, περιφερειακή και ενδοπεριφερειακή σύγκλιση και ισόρροπη ανάπτυξη. Αναμφίβολα υπάρχουν τεράστιες περιφερειακές ανισότητες που πρέπει να αμβλυνθούν. Η Τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να αποκτήσει την ευελιξία να υλοποιεί έργα χωρίς να σκοντάφτει στην αβελτηρία και τον στρουθοκαμηλισμό της κρατικής μηχανής. Η διοργάνωση του Στρατηγικού Συνεδρίου «Δυτικά e-πιχειρείν 2021» είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε όσα έχουμε σχεδιάσει αλλά και όσα ονειρεύονται οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button