Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Γ’ Εθνική: Με έδρα το Αιτωλικό ξεκινά η ΑΕΜ

Το γήπεδο Αιτωλικού θα χρησιμοποιήσει ως έδρα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής η ΑΕΜ.

Από την στιγμή που το ΔΑΚ Μεσολογγίου δεν είναι έτοιμο (και κάνεις δεν γνωρίζει ποτέ θα είναι έτοιμο αλλά και αν θα πληροί τις προϋποθέσεις για να βγει η σχετική αδεία) η λύση του γηπέδου του Αιτωλικού το οποίο διαθέτη καινούργιο πλαστικό τάπητα, ανακαινισμένα αποδυτήρια ήταν μονόδρομος ώστε η ομάδα να μην αγωνιστεί σε γήπεδο εκτός Δήμου Μεσολογγίου.


Τις τελευταίες ημέρες και μετά από πιέσεις των ανθρώπων της ομάδας του Μεσολογγίου σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Άρη Αιτωλικού, έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Αιτωλικού ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο και λειτουργικό με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Τώρα όσο αφόρα το ΔΑΚ Μεσολογγίου, η περίπτωση του βοηθητικού γηπέδου πάρα τις υποσχέσεις των υπευθύνων του Δήμου στη γενική συνέλευση της ομάδας δεν μπορούσε να προχωρήσει καθώς υπήρχαν πολλά εμπόδια για να μπορέσει να βγει η σχετική αδεία.

Τα έργα στο κυρίως γήπεδο απ ότι φαίνεται τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα με κάποιες εργασίες που ξεκίνησαν να γίνονται, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποτέ θα είναι έτοιμο.

Ελπίζουμε όσο ακόμα ο καιρός είναι κάλος, οι εργασίες να εντατικοποιηθούν ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί το έργο (αγωνιστικός χώρος και ταρτάν στίβου), που θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τα σωμάτια και το κοινό που χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις.

Πηγή: aitosports.gr

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button