ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Φύλαξη Πανεπιστημίων: Ζητούν απαντήσεις οι επιλαχόντες του διαγωνισμού

Την υλοποίηση της κυβερνητικής δέσμευσης για την αποτελεσματική φύλαξη των Πανεπιστημίων, ζητούν με επιστολή τους στον πρωθυπουργό, οι περίπου 600 επιλαχόντες του σχετικού διαγωνισμού.

Στην επιστολή τους, υπενθυμίζουν πως ανήκουν στην κατηγορία των ειδικών φρουρών και δηλώνουν έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του νέου σώματος στα πανεπιστήμια ή «σε οποιαδήποτε άλλη νευραλγική θέση απαιτείται».

Η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ με αυτή μας την επιστολή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την δική σας προσωπική αλλά και κυβερνητική δέσμευση για την επιστροφή της νομιμότητας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.


Η αρχή έγινε και από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου τετρακόσια άτομα θα εκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα στελεχώσουν την ομάδα προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Εμείς αποτελούμε τα υπόλοιπα εξακόσια (600) άτομα της εν λόγω προκήρυξης τα οποία έχουμε μείνει στον πάγο με την «ταμπέλα» των επιλαχόντων.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ των 1033 θέσεων ανήκουμε στην κατηγορία των ειδικών φρουρών έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του σώματος στα πανεπιστήμια ή σε οποιαδήποτε άλλη νευραλγική θέση απαιτείται. Θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εάν βρισκόμαστε στο πλάνο αξιοποίησης βάσει κάποιου χρονοδιάγραμματος ώστε εμείς και οι οικογένειές μας να γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button