Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου: “Είμαστε εθελοντές-δεν μπαίνουμε σε πολιτικά παιχνίδια”

"Δεν συνεργαζόμαστε με καμιά δημοτική αρχή"

Η Φιλοζωική Οργάνωση του Αγρινίου, με ανακοίνωση της προσπαθεί να εξηγήσει τι ακριβώς είναι και τι μπορεί να κάνει.

“Είμαστε εθελοντές”, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ” χωρίς να ανήκουμε στον Δήμο ή στο κράτος χωρίς επιδοτήσεις από πουθενά χωρίς να έχουμε ευθύνη για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο Αγρίνιο και στις γύρω περιοχές”

Η πρόεδρος της Οργάνωσης Βούλα Αναγνωστοπούλου, επισημαίνει τις προσπάθειες με λίγους εθελοντές, χωρίς χρήματα πολλές φορές αυτοκίνητο ή τροφές να κάνει το καλύτερο “για αυτές τις ψυχές που έχουμε από αγάπη αναλάβει να φροντίζουμε.”

Η σχετική ανακοίνωση , που αποσαφηνίζει κάποια ζητήματα, ειδικά εξαιτίας της λανθασμένης εντύπωσης που υπάρχει για τις “αρμοδιότητες” της Φιλοζωικής, συνεχίζει:

“Η βοήθεια μας πολλές φορές δεν μπορεί να είναι εφικτή γιατί δεν υπάρχουν χώροι ελεύθεροι δεν είναι οι κτηνίατροι ανοικτοί δεν υπάρχουν πόροι. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε άδικη επίθεση φραστική και πολλές φορές χειροδικίες σε περιστατικά που πάμε. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε παντού και πάντα δεν συνεργαζόμαστε με καμία δημοτική αρχή στα 8 χρόνια που υπάρχουμε όσο και να σας κάνουν να το πιστεύετε.

Δεν μπαίνουμε σε πολιτικά παιχνίδια λόγω δημοτικών εκλογών γιατί τα αδέσποτα δεν έχουν χρώμα και θέλουν την βοήθεια όλων των πολιτών.”

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button