ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Τα… φιλομεταναστευτικά στελέχη η ΝΔ στην περιοχή

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει μια ενιαία στάση των στελεχών και των μελών της ΝΔ πάνω στο μεταναστευτικό ή προσφυγικό, τον Άγριλο, το Ορφανό ή όπου αλλού σχεδιάσει κάποτε η κυβέρνηση να… λύσει το θέμα.

Σε συγκεντρώσεις, κομματικές ή κοινωνικές, η κουβέντα γύρω από αυτό περιστρέφονται και μάλιστα κάποιοι κάνουν την έκπληξη. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρθηκε στη στήλη από πρόσφατες νεοδημοκρατικές συνάξεις,

Βλέπετε, υπάρχουν γνωστοί για τις σκληρές δεξιές τους θέσεις που το έχουν γυρίσει στον… διεθνισμό και την παγκόσμια προστασία των προσφύγων αφήνοντας πολλές φορές άφωνους όσους ξέρουν την ιδεολογική τους συγκρότηση.

Με λίγα λόγια, πάει το “και συ πού ξέρεις ποιός είναι πρόσφυγας και ποιος όχι” σύννεφο! Και η συζήτηση για το χρέος μας και την ανθρωπιά που πρέπει να δείξουμε κλπ, κλπ είναι στην ημερήσια διάταξη ίσως περισσότερο από ότι στον ΣΥΡΙΖΑ!

Όσοι ασχολούνται με τα νομικά πάντως έχουν να το λένε ότι κάπου το 1/4 όσων είναι φυλακή στην Ελλάδα είναι διακινητές μεταναστών! Κάπου 2.500 από τους 11.000 συνολικά κρατούμενους! Τρομερό ποσοστό που δείχνει το τι γίνεται στη χώρα και πόσο παράνομη θεωρείται η “διακίνηση”. Αλλά αυτά είναι για τους νομικούς που τα ξέρουν καλύτερα.

η συντακτική κρατούμενη μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button