ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

«Φάτε και πιείτε στην υγειά του Καμμένου», είπε ο Βορίδης που έκανε κανονικά την εκδήλωση κοπής πίτας

Η απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» για κονδύλι 12.000 ευρώ για εκδήλωση κοπής πίτας επικρίθηκε από πολλούς, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη να βρίσκεται στο «στόχαστρο».

Τελικά, μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Βορίδης ανακάλεσε την εντολή για δέσμευση πίστωσης των 12.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου και τα έβαλε από την τσέπη του, κάτι που είχε προαναγγείλει από το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ειδικότερα, η εκδήλωση με καλεσμένους όλους τους εργαζομένους του υπουργείου και τις οικογένειές τους έγινε κανονικά το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με τον Μάκη Βορίδη να χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εκδήλωση «ελάχιστη προσφορά του υπουργείου προς τους ανθρώπους του, που εργάζονται σκληρά, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η πολιτική του ηγεσία στην αδιάκοπη προσπάθεια της για αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα».

Ο υπουργός επιτέθηκε μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου, όπως είπε, «ανήγαγαν σε μείζον πολιτικό ζήτημα μία εορταστική εκδήλωση». Κάλεσε μάλιστα τους παρευρισκόμενους να φάνε και να πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε δικαστική διαμάχη είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του υπουργού και είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ, από τα οποία ο Μάκης Βορίδης κάλυψε εξ ολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης.

Στο θέμα των αντιδράσεων στάθηκε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του υπουργείου, ο οποίος, μιλώντας στην εκδήλωση, τόνισε ότι το συγκεκριμένο γεγονός του προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και, αφού ευχαρίστησε τον Μάκη Βορίδη για την πρωτοβουλία, σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι επί ηγεσίας Βορίδη εργάζονται εντατικά και έχουν επιτύχει τα μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης των κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

TheCaller.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button