Δυτική Ελλάδα

"Eυτυχισμένα Χριστούγεννα" με δράσεις από τους σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου (φωτο)

epi-diek-mesologgi-xristougenna4

Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετοί μικροί και μεγάλοι επισκέφτηκαν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα (17:00-19:30), τα χριστουγεννιάτικα περίπτερα στην Κεντρική Πλατεία στο Μεσολόγγι, στα οποία πραγματοποιήθηκε η φετινή δράση του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου “Ευτυχισμένα Χριστούγεννα”.

Τα περίπτερα και την προσπάθεια του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου, ο οποίος ενημερώθηκε γενικότερα για τις δράσεις και τα μελλοντικά σχέδια του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου.

Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές και από τις τέσσερις ειδικότητες που ήδη λειτουργούν, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους, Ε. Σαββοπούλου (Αισθητικής), Μ. Σωτηροπούλου και Ε. Παρασκευά (Κομμωτικής), Τ. Τσιντώνη (Φιλόλογος), Μ. Καμπούρη (Βιολόγος) αλλά και τη στήριξη του Διευθυντή κ. Γιάννη Χατζή, πραγματοποίησαν καθεμιά τη δική τους δράση.epi-diek-mesologgi-xristougenna1

Συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες του Α’ εξαμήνου της ειδικότητας “Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων” κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και κατασκευές που ο Αη Βασίλης μοίραζε στους παρευρισκόμενους και τους περαστικούς.

Οι σπουδάστριες του Α’ εξαμήνου της ειδικότητας “Τεχνικός Αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ” ανέλαβαν να παρουσιάσουν NailsDesignαλλά και να παίξουν και να διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους με ChristmasFacePainting.

Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του Α’ εξαμήνου της ειδικότητας “Τεχνικός Κομμωτικής τέχνης” παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις ChristmasHairstyle, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν για τη δωρεά μαλλιών για το πρόγραμμα “Χάρισε δύναμη”, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα ζωής”.

Αναπάντεχα ευχάριστη και συγκινητική ήταν η προσφορά του κόσμου, μιας και αυτό το κρύο απόγευμα δωρίθηκαν 12 γυναικείες αλογοουρές.epi-diek-mesologgi-xristougenna2

Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του Γ’ εξαμήνου της ειδικότητας “Βοηθός Φαρμακείου” είχαν αναλάβει τη συλλογή φαρμάκων για το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου. Την προσπάθειά τους στήριξαν και εθελόντριες του Τμήματος ΕΕΣ Μεσολογγίου.

Με την ευκαιρία, το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, ενημερώνει ότι η κοινωνική δράση του, που ξεκίνησε με αυτή την εκδήλωση, θα συνεχιστεί και μετά τις διακοπές των εορτών, στις 9 Ιανουαρίου 2017 που θα λειτουργήσει ξανά.epi-diek-mesologgi-xristougenna3

“Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια του τμήματος Κομμωτικής, για τη δωρεά μαλλιών για το πρόγραμμα “Χάρισε δύναμη” του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα ζωής” αλλά και την προσπάθεια του τμήματος Βοηθών Φαρμακείου, για τη συλλογή και προσφορά φαρμάκων στο Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου, μπορούν να απευθύνονται στο Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου για την προσφορά τους.

Όλοι εμείς στο Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, σπουδαστές και σπουδάστριες, εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες αλλά και το προσωπικό και η διοίκηση, σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου.epi-diek-mesologgi-xristougenna5

epi-diek-mesologgi-xristougenna6

epi-diek-mesologgi-xristougenna7

epi-diek-mesologgi-xristougenna8

epi-diek-mesologgi-xristougenna9

epi-diek-mesologgi-xristougenna10

epi-diek-mesologgi-xristougenna11

epi-diek-mesologgi-xristougenna12

epi-diek-mesologgi-xristougenna13

epi-diek-mesologgi-xristougenna14

epi-diek-mesologgi-xristougenna15

epi-diek-mesologgi-xristougenna16

epi-diek-mesologgi-xristougenna17

epi-diek-mesologgi-xristougenna18

epi-diek-mesologgi-xristougenna19

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button