Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Εύσημα Παπαναστασίου σε Αγρινιώτες που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Με αθλητές του Παγκράτιου  και τον προπονητή του Ηρακλή Αγρινίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καψιμάλη για την πορεία του αθλήματος και τις σπουδαίες διακρίσεις που έχουν λάβει οι Αγρινιώτες αθλητές. Στο 9ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου η ομάδα του Ηρακλή Αγρινίου επέστρεψε με πέντε συνολικά μετάλλια, τρία χρυσά και δύο χάλκινα.


Ο Χρήστος Καρανταλής κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια «πλήρης αγών» και «κάτω Παγκράτιο», ο Χρήστος Λιάρος ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου «πλήρες αγών». Ο Δημήτρης Σταθοχρηστόπουλος και ο Βασίλης Βρανάς κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο «πλήρες αγών».

Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις του έδωσαν ο Δήμαρχος Αγρινίου και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζασρκαβέλης και Μίμης Σκορδόπουλος.

« Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε για τους Αγρινιώτες που κατακτούν τους στόχους τους. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής ιδρύθηκε το 2005 και έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στο Παγκράτιο Άθλημα. Ο Γιώργος Καψιμάλης και οι αθλητές βλέπουν τη σκληρή δουλειά τους να επιβραβεύεται. Βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου ανεβάζοντας ψηλά το Αγρίνιο», τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

pagkratio (1)

pagkratio (3)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button