Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευρεία σύσκεψη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για τη εύρυθμη λειτουργία της εορταστικής αγοράς

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το πρωί στα γραφεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανιας στο Αγρίνιο, μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της αγοράς για την καλύτερη λειτουργία της, την τρέχουσα εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην σύσκεψη υπό τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Κόλαρη, μετείχαν από υπηρεσιακούς παράγοντες η Διευθύντρια Ανάπτυξης κ. Καραθανάση, ο Διευθυντής της Κτηνιατρικής υπηρεσίας Γεράσιμος Στάμος, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης Σάββας Βλάχος, Υγιεινής Αθ. Σταμουλη, ο προϊστάμενος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Νίκος Πανταζόπουλος, η Διευθύντρια του Τμήματος Εμπορίου του Αγρινίου Στ. Στυλιανού.


Παρενέβη στη συζήτηση και ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΕΦΕΤ, ενώ από εκπροσώπους φορέων της αγοράς το παρών έδωσαν ο πρόεδρος των Κρεοπωλών του Αγρινίου κ. Παπαθανάσης, ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Αιτωλ/νίας Λευκάδας Δήμος Κακούρης, ο εκπρόσωπος του Ε.Σ. Αγρινίου κ. Καλαϊτζόπουλος.

Ο συντονισμός των εμπλεκομένων υπηρεσιών ήταν μεταξύ των αντικειμένων της συζήτησης που κατά κύριο λόγο ασχολήθηκε με την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, τους ελέγχους που θα γίνουν και θα εντατικοποιηθούν για την προστασία των καταναλωτών, την ποιότητα και επάρκεια των διαθέσιμων προϊόντων, την αντιμετώπιση τυχόν φαινομένων αισχροκέρδειας κλπ.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button