Ευχές και ευχαριστίες στον απερχόμενο διευθυντή του 5ου Δημ. Σχολείου Αγρινίου

Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου προς τον απερχόμενο διευθυντή του σχολείου κ. Θωμα Καραντζινη.

«Με αφορμή την αλλαγή διεύθυνσης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να απευθυνθούμε, στον απερχόμενο Διευθυντή κ. Θωμά Καρατζίνη, αποχαιρετισμό και τις ευχές μας.


Αγαπητέ Κύριε Καραντζίνη,

Για πεντέμισι χρόνια διατελέσατε Διευθυντής στο σχολείο μας γνωρίζοντας ένα προς ένα τα παιδιά μας και πάντα προσπαθώντας το καλύτερο γι’ αυτά δίνοντας τους επιπλέον ευκαιρίες για δημιουργία και μάθηση. Όλα αυτά τα χρόνια κίνητρο σας ήταν το πως θα γίνει καλύτερο το σχολείο μας.

Σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές και συνθήκες, αποτελέσατε παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο καθώς καταφέρατε να αναδείξετε το σχολείο μας με επιμορφωτικές δράσεις, καταθέτοντας το μέγιστο των προσπαθειών για τη βελτίωση των συνθηκών του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου άλλα και των κτιριακών υποδομών.

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά σας, το έργο που αφήνετε πίσω σας, την συμπαράσταση και την αρωγή σας, σε όποιο θέμα μας απασχόλησε ως γονείς αλλά και τα προβλήματα που είχαμε να επιλύσουμε ως Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια στη ζωή σας καθώς και θερμά συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σας ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων της 2ης θέσης Αιτωλοακαρνανίας.

Για το Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων

του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Ζήσης Αθανάσιος
Κατσιπάνος Γιώργος
Κοντούλη Μαρίνα
Γιοπάνος Γιάννης
Ρόμπολας Γιώργος
Μαχάς Παναγιώτης».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 5ο Δημοτικο Σχολείο Αγρινίου αποχώρηση διευθυντή Θωμάς Καραντζίνης