Αγρίνιο: Το 5ο Δημοτικό Σχολείο εκτός των σχολικών γευμάτων- Διαμαρτύρεται ο Σύλλογος Γονέων

«Άλλα σχολεία απολαμβάνουν τα σχολικά γεύματα, και καλώς κάνουν, για συνεχόμενες χρονιές ενώ το δικό μας σχολείο, το πιο ιστορικό ίσως της πόλης παραμένει εκτός αυτής της διαδικασίας».

Τα ανωτέρω υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με την οποία και γνωστοποιεί την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο ώστε να μην μείνει το σχολείο εκτός των σχολικών γευμάτων για 3η συνεχόμενη χρονιά.


Η ανακοίνωση:

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το σχολείο μας είναι εκτός των σχολικών γευμάτων για 3η συνεχόμενη χρονιά. Τα παιδιά μας στερούνται το δικαίωμα στη σίτιση από το Υπουργείο Παιδείας χωρίς κάποιος να μπορεί να μας εξηγήσει το λόγο.

Επίσης πέρυσι μετά από επιστολή του συλλόγου μας, διαμέσω του Διευθυντή κ. Θ. Καραντζίνη η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας έκανε δεκτό το αίτημά μας να συμπεριληφθεί το σχολείο στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα”, αφού όπως αναφέρει στην απάντηση προέκυψαν πλεονασματικές μερίδες, αλλά κι αυτό δεν έγινε ποτέ.

Άλλα σχολεία απολαμβάνουν τα σχολικά γεύματα, και καλώς κάνουν, για συνεχόμενες χρονιές ενώ το δικό μας σχολείο, το πιο ιστορικό ίσως της πόλης παραμένει εκτός αυτής της διαδικασίας.

Από τη μεριά μας δεσμευόμαστε ότι αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα πραγματοποιήσουμε συνάντηση με τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας στο Μεσολόγγι και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε να πετύχουμε το σκοπό μας.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Κοντούλη Μαρίνα

Γιοπάνος Ιωάννης

Κατσιπάνος Γεώργιος

Ρόμπολας Γεώργιος»

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 5ο Δημοτικο Σχολείο Αγρινίου