Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχές ενόψει εορτών από το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Αγρινίου

Τις ευχαριστίες του εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Αγρινίου & Περιχώρων για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, εκφράζονται ευχές για το νέο έτος ενώ γίνεται γνωστό ότι θα προσφερθεί συμβολική βοήθεια σε ΕΛΕΠΑΠ και «Παναγία Ελεούσα».

Αναλυτικά:

  1. Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ευχαριστεί τα μέλη του για τη μεγάλη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 6.9.2020 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την ΠΟΣ – ΟΑΕΕ. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα προβλήματα του κλάδου μας, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη τους.
  2. Επ’ ευκαιρία των εορτών, ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2021 και πάντα με υγεία για να ξεπεράσουμε αυτή την παγκόσμια λαίλαπα που ακούει στο όνομα COVID – 19. Οι εκδηλώσεις μας, γενικής συνέλευσης και κοπής πίτας, εκδρομές και διάφορες άλλες θα γίνουν, πανδημίας επιτρέπουσας, στο μέλλον.
  3. Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου και της δυνατότητας που έχει το σωματείο μας θα προσφέρουμε συμβολική βοήθεια στα σωματεία ΕΛΕΠΑΠ και «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Αγρίνιο, Δεκέμβριος 2020

Για το Δ. Σ.

Ο πρόεδρος                                                                          Ο γεν. γραμματέας

ΤΣΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                           ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button