Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστήριο στους ιατρούς της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου

Από κόρη ηλικιωμένης ασθενούς

Η Αγγελική Δημοσθ. Καλπουζάνη, μέσω του agriniopress, εκφράζει τις ευχαριστίες της στους ιατρούς της Καρδιολογικης κλίνικης του Γ.Ν. Αγρινίου, που αντιμετώπισαν με επιτυχία το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υπερήλικη μητέρα της.

Το ευχαριστήριο μήνυμα:


«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ιδιαίτερα στον Διευθυντή της κ. Αλμπάνη και στους καρδιολόγους ιατρούς κ Σκοτινιώτη, Ντόκα, Μίνο και την ειδικευόμενη ιατρό κ. Καπλάνη, οι οποίοι με την ιατρική τους δεινότητα, με την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση, με το εξαιρετικό τους ήθος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει, αντιμετώπισαν με επιτυχία το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υπερήλικη μητέρα μου.

Όλοι οι ανωτέρω κοσμούν την ιατρική κοινότητα, καταβάλλοντας άοκνες προσπάθειες , σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, προκειμένου να υπηρετήσουν την δημόσια υγεία, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πολιτών στις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ και στην ιδιώτη ιατρό καρδιολόγο κ. Ευαγγελία Γεωργίου, η οποία με τις εξειδικευμένες ιατρικές της γνώσεις συνέβαλε καθοριστικά στο να έχει η πορεία της υγείας της μητέρας μου ευτυχή κατάληξη».

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button