Αθλητισμός

Ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου του Αίολου Αστακού

po-pantazis-galounisΟ πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Αίολου Αστακού Απόστολος Πανταζής ευχαριστει για την άνοδό της στην Β1 Εθνική Κατηγορία.

“Τα αισθήματα είναι είδος πολυτελείας και πόσο μάλλον το Κυρίαρχο αίσθημα της Υπερηφάνειας που νιώθω για τον Αίολο , την μικρή ομάδα της γραφικής παραθαλάσσιας κομώπολης του Αστακού ,όπου όλοι μαζί κατορθώσαμε να Γιγαντώσουμε για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά φιγουράροντας στους βαθμολογικούς πίνακες και στα Δελτία Τύπου της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. με την άνοδό του στην Β’ Εθνική Κατηγορία .

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την κοινή προσπάθεια ,τους Ρωμαλέους Αθλητές ,τον Σθεναρό Προπονητή & το προπονητικό team, τον Προπονητή Ακαδημιών που σύντομα θα βγάλει ταλέντα,το Δ.Σ,τους Φροντιστές,το Δήμο Ξηρόμερου εστιάζοντας στις προσπάθειες που κάνει για την ανέγερση του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου ,το Φίλαθλο κοινό που ήταν πάντα παρόν ,Παραμερίζοντας όλοι μαζί τα όποια προβλήματα μας δυσκόλεψαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και να σηκώσουμε τον Αίολο Ψηλά !!!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. & την Ε.Ο.Κ. και να ενημερώσω ότι ο ΑΙΟΛΟΣ είναι Αγωνιστής και δεν θα απογοητεύσει Ποτέ Κανέναν ,θα πρωταγωνιστεί σε κάθε Νέα Αγωνιστική Περίοδο στο Μέλλον για όσο εγώ θα είμαι ηθικός Συμπαραστάτης του.

Ο Αίολος και τα παιδιά του δηλώνουν έτοιμοι να φτάσουν στην Κορυφή !”

Απόστολος Πανταζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close