ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες του Γυμνασίου Νεοχωρίου για εργασίες στις κτιριακές του υποδομές

O Διευθυντής  κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου εκφράζουν τις θερμές  ευχαριστίες τους στον Πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε.  (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.)  κ. Τίμο Κατσίπο για την  άμεση  ανταπόκριση στο αίτημά τους για την επέκταση των ήδη εγκεκριμένων και υλοποιούμενων εργασιών αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του σχολείου με την συμπερίληψη:

1. Της κατασκευής σύγχρονων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ με ελαστικό δάπεδο σε πραγματικές διαστάσεις.
2.  Επιπλέον εργασιών βελτίωσης και επέκτασης των τουαλετών του σχολείου.
Οι πρόσθετες αυτές εργασίες εγκρίθηκαν μετά από συμπληρωματικό αίτημα και υλοποιούνται ταυτόχρονα με τις από 6-9-2021 εγκεκριμένες εργασίες  προϋπολογισμού 138.276,12  ευρώ.


Έχει ζητηθεί επίσης από  την ΚΤΥΠ Α.Ε.:

1. Το βάψιμο του σχολείου μετά από την ολοκλήρωση των υλοποιούμενων εργασιών.
2. Την κατασκευή αίθουσας εκδηλώσεων και πολλαπλών χρήσεων σε χώρο που υπάρχει στο σχολικό συγκρότημα και η οποία θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος  αλλά και ολόκληρου του πρώην Δήμου Οινιαδών.

«Η άψογη συνεργασία  μας με την ΚΤΥΠ Α.Ε.  ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα στις 13-3-2020  υποβάλαμε αίτηση στην ΚτΥπ Α.Ε. για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.

Στις   30-4-2020   κλιμάκιο μηχανικών της ΚτΥπ Α.Ε. επισκέφθηκε το σχολείο μας και μετά από πολύωρη και αναλυτική αυτοψία κατέγραψε τις ανάγκες  της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.

Στις 15-7- 2020 παραλάβαμε από την ΚτΥπ Α.Ε.  σημαντική ποσότητα υλικοτεχνικού εξοπλισμού ικανού να καλύψει πολλές από τις ανάγκες του  σχολείου μας. 

Στις 6-9-2021 η ΚτΥπ Α.Ε.  ενέκρινε το ποσό των 138.276,12 ευρώ για έργα αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΕΕΠ κ. Νίκο Παπαγεωργίου και τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο για την συνδρομή τους», υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση.

gymnasio neoxoriou2

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button