Γεγονότα

Εξώδικο για την μη πλακόστρωση στενού και την συμπεριφορά του Δημάρχου Αγρινίου

koi-steno-souliou1

Με εξώδικο που επιδόθηκε προ ολίγων ημερών στο Δημαρχείο Αγρινίου, ζητά απαντήσεις για την μη πλακόστρωση στενού που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, αλλά και για την συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι του,  ο υποστράτηγος (ε.α.) της Πυροσβεστικής Παναγιώτης Γιαννακόπουλος.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Γιαννακόπουλος, αν και είχε λάβει διαβεβαιώσεις από τον κ. Παπαναστασίου ότι το μικρό αυτό έργο, που θα διευκολύνει την διέλευση πεζών στην οδό Σουλίου (σήμερα το συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες) , αλλά και την πρόσβαση δημοτών στις ιδιοκτησίες τους, όπου το στενό οδηγεί. Αντί γι’αυτό, όπως αναφέρει στην εξώδικη διαμαρτυρία του, δέχθηκε την αντίδραση του Δημάρχου, μόλις τον συνάντησε τυχαία στο δρόμο, κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για “ανάρμοστη συμπεριφορά” . Τέλος επισημαίνει πως αν και επισκέφθηκε δυο φορές το γραφείο του Δημάρχου για να ζητήσει εξηγήσεις για την αλλαγή της συμπεριφοράς του απέναντι στο αίτημα του, ο Δήμαρχος δεν τον δέχθηκε.

Αναλυτικά η εξώδικη διαμαρτυρία, πρόσκληση και δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου κατά του Γιώργου Παπαναστασίου:

“Όπως σας είναι γνωστό, προ 1,5 έτους περίπου σας ζήτησα, στα πλαίσια της γενικής κατασκευής πλακοστρώσεων στο Αγρίνιο, την πλακόστρωση μίας στενωπού (στενού διόδου), μήκους 20 μέτρων και πλάτους 2,5 μέτρων, που βρίσκεται στο Αγρίνιο παρακείμενος της ιδιοκτησίας μου αλλά και άλλων ιδιοκτησιών εξυπηρετώντας αρκετούς συνδημότες μου.

koi-steno-souliou2

Μου είχατε υποσχεθεί ότι αυτή η παρέμβαση θα γίνει από το Δήμο ώστε να πλακοστρωθεί αλλά επειδή ουδέν είχε γίνει επανήλθα προς εξ μηνών οπότε και μου υποσχεθήκατε εκ νέου ότι θα γίνει και ότι επειδή το είχατε λησμονήσει να απευθυνθώ στον αρμόδιο υπάλληλο προς τούτο.

Επειδή και πάλι δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση μέχρι τις 12-3-2017 οπότε τυχαίως σας συνάντησα σε κεντρική οδό του Δήμου μας και προσπάθησα να σας αναφέρω το θέμα, η δική σας απάντηση – αντίδραση ήταν να με αποπέμψετε λέγοντας και απευθύνοντας σε μένα τις φράσεις: «Θα το κάνω σε 5-10 χρόνια, ας το είχαν κάνει οι προηγούμενοι, άντε παράτησέ με».

Επειδή οι ανωτέρω φράσεις δεν συμβαδίζουν ούτε με το αξίωμά σας ούτε με την θέση σας στον Δήμο και αποτελούν ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε πολίτη ο οποίος έχει υπηρετήσει στις τάξεις του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, σας καλώ να επανορθώσετε διά παροχής συγγνώμης προς εμένα, άλλως σας δηλώνω ότι θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον σας.

Σημειωτέον επισκέφθηκα το γραφείο σας εντός των προηγούμενων δέκα πέντε (15) ημερών δύο (2) φορές προκειμένου να συναντήσω προσωπικά για να ζητήσω τις δέουσες εξηγήσεις διά την συμπεριφορά σας και ενώ απευθύνθηκα στην γραμματέα σας κ. Μαρία Κότσαλη που βρίσκεται στην εξώπορτα του γραφείου σας στον δεύτερο όροφο και ανέμενα να κληθώ έστω και μετά από προκαθορισμένη συνάντηση αυτή δεν έγινε μέχρι σήμερα δι’ όν λόγο και απευθύνομαι σε σας διά εξωδίκου.

Διαμαρτυρόμενος για την εν γένει συμπεριφορά σας η οποία εξ άλλου απαγορεύεται για πρόσωπο που ασκεί τα καθήκοντα του Δημάρχου στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης θα αναμένω εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την λήψη της παρούσας την έγγραφη πλέον συγγνώμη σας για την συμπεριφορά σας άλλως θα πράξω τα  δέοντα εναντίον σας.”

koi-steno-souliou3

koi-steno-souliou4

koi-steno-souliou5

koi-steno-souliou6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button