Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εξώδικο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας στον Άκη Τσελέντη

Εξώδικο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας στον Άκη Τσελέντη. Τον κατηγορούν ότι με τα λεγόμενά του κάνει ζημιά στον τουρισμό του νησιού, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, με ανάρτησή του στο facebook.

Μάλιστα ο κ. Τσελέντης απάντησε παραθέτοντας φωτογραφίες από το παλιό νοσοκομείο της Λευκάδας, καθώς το καινούργιο δεν λειτουργεί ακόμη, θέλοντας να επισημάνει την κατάσταση δημόσιων κτιρίων του νησιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του καθηγητή, που να θυμίσουμε, πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ :

“Όπως γνωρίζετε πολλά χρόνια τώρα δίνω ένα τεράστιο αγώνα για να έχουμε τα παιδιά μας σε ασφαλή σχολεία, τους πολίτες σε ασφαλή νοσοκομεία και δημόσια κτίρια.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και κάποιοι «καλοταϊσμένοι κυβερνητικοί επιστήμονες» βγήκαν δημόσια και ανερυθρίαστα και δήλωσαν «έχουμε τα καλύτερα σχολεία και δημόσια κτίρια στην Ευρώπη»!

Χθες ήλθε ένα «υποβολιμαίο» εξώδικο (γνωστός ο υποβολέας) από ένα σύλλογο Λευκαδιτών εμπόρων και ξενοδόχων (με πρόεδρο κάποιο Σκιαδαρέση) λέγοντας μου να σταματήσω να μιλάω γιατί κάνω ζημιά στο τουρισμό!!! Το έστειλαν σε μένα που τόσα χρόνια μιλάω για το τουριστικό μας προϊόν , που πάντα έξυπνα και διακριτικά περνάω τα «μηνύματα» που πρέπει.

Σε μένα που έχω γεμίσει με σεισμογράφους την Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή χωρίς ποτέ, όπως μερικοί άλλοι που πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες» σας απαιτούσαν αμοιβές…., να ζητήσω ούτε ένα ευρώ. Ακούστε κ.κ. ξενοδόχοι και έμποροι. Ο τουρισμός απαιτεί και τις κατάλληλες υποδομές και την υπευθυνότητα να διαφυλάττεται την ασφάλεια των επισκεπτών σας. Δεν μπορεί κάποιοι να κτίζουν μέσα σε ένα μήνα ξενοδοχεία στην άμμο και κάποιοι άλλοι να προσθέτουν αυθαίρετα ορόφους στα μαγαζιά τους. Και σας ερωτώ, το κέρδος είναι πάνω από τις ανθρώπινες ζωές? Αν νομίζετε ότι με τα περιγέλαστα εξώδικα σας θα μου κλείσετε το στόμα πλανάστε πλάνην οικτράν.

Και μια και μιλάμε για Λευκάδα σας παραθέτω σημερινές εικόνες από το Νοσοκομείο σας (το καινούργιο δεν λειτουργεί ακόμα) στο οποίο θα προστρέχουν οι επισκέπτες σας για υγειονομικές υπηρεσίες.
Μα δεν ντρέπεστε και είστε και κοντό πατριώτες μου”….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button