Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εξειδικευμένο Ιατρείο Γόνατος – Ώμου από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο – αθλίατρο κ. Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019

Η Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Πανελλαδικά καταξιωμένους,εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, ανακοινώνει  ότι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, ο Ορθοπαιδικός – Χειρούργος – Αθλίατρος Κος Τσούκας  Φώτης θα δέχεται στην Κλινική μας, αυστηρά κατόπιν ραντεβού, συμπολίτες μας προς εξέταση.

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITANως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο της ρομποτικής χειρουργικής είναι εκπαιδευτής χειρουργικών επεμβάσεων στον εξωτερικό.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπηση γόνατοςώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Για ραντεβούμπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο της Κλινικής (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00)

Επίσης, στο τηλέφωνο2641047721(καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00)

και στο e-mail: ippokrateio.clinic@gmail.com

site: www.ippokrateio.gr

Ιωάννης Στρανομίτης
Clinical Project manager

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button