Γεγονότα

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη στην Αμφιλοχία-της πήραν κοσμήματα και εξαφανίστηκαν

epi-ilikiomenosΘύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη στην Αμφιλοχία με τη γνωστή μέθοδο κινδύνου συγγενικού προσώπου. Την ηλικιωμένη προσέγγισαν απογευματινή ώρα δύο καλοντυμένοι άντρες, μεταφέροντας χαιρετισμούς από τον γιο της, που ζει και εργάζεται μακριά, αναφέροντας μάλιστα το όνομά του.
Στη συνέχεια  συστήθηκαν ως συνάδελφοι του γιου της και πως ο ίδιος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση, έχει μάλιστα δανειστεί αρκετά χρήματα και τους έστειλε να τους δώσει ότι οικονομίες έχει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ως κάτι δεν πάει καλά , αδυνατούσε όμως να καλέσει σε βοήθεια καθώς ο ένας εκ των δύο δραστών στεκόταν στην είσοδο κλείνοντας την πόρτα. Η γυναίκα του είπε πως δεν έχει χρήματα στο σπίτι και τότε της ζήτησαν να τους δώσει ότι κοσμήματα υπήρχαν τα οποία παρέλαβαν και εξαφανίστηκαν. Η επικοινωνία την μητέρας με το γιο της στη συνέχεια αποκάλυψε και την κομπίνα που είχε διαδραματιστεί λίγα λεπτά νωρίτερα. Στο μεταξύ οι άγνωστοι δράστες είχαν ήδη γίνει καπνός, σύμφωνα με το e-maistros.gr

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για το περιστατικό δεν έχει γίνει ακόμη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιλοχίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close