ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εξαδάκτυλος: Η πανδημία δεν κάμπτεται – Θα πω όχι στο άνοιγμα αν τα στοιχεία δεν είναι ασφαλή

«Δεν θα συγχωρεθούν λάθη σε αυτή τη φάση»

Η πανδημία δεν κάμπτεται, η κατάσταση στην Αττική είναι τρομακτικά πιεσμένη στο Εθνικό Σύστημα υγείας. Αρχίζει να πιέζεται η κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη και στη Δυτική Μακεδονία».

Αυτό τον προβληματισμό εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑϊ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Όπως είπε αν τα στοιχεία δείξουν ότι το επόμενο βήμα είναι επικίνδυνο σκοπεύει να εκφράσει τις αντιρρήσεις του στην επιτροπή των ειδικών όσον αφορά ένα άνοιγμα δραστηριοτήτων.

«Θα πρέπει να υπάρξει σταθεροποίηση κατ΄ελάχιστο στην Αττική» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως υπάρχουν δείγματα πως η κατάσταση τείνει ως προς αυτό.

Ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως θα πει όχι στο άνοιγμα εάν τα στοιχεία δεν είναι ασφαλή. «Δεν θα συγχωρεθούν λάθη σε αυτή τη φάση» ανέφερε χαρακτηριστικά. Εκτίμησε επίσης πως η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων είναι πιο δύσκολη από αυτή για την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου. «Τα self test νομίζω τους δίνουμε μια διάσταση που δεν την έχουν» ανέφερε.

newsbeast.gr

Ένα Σχόλιο

  1. Εγώ lockdown δεν βλέπω να Υπάρχει!!!! Όλοι έξω είναι μέσα στα σούπερ μάρκετ, μέσα στις πλατείες, μέσα στις πέρδικες χαρές, στους δρόμους, στα πεζοδρόμια κλπ και μάλιστα στα μαγαζιά καμία προφύλαξη, ο ένας πάνω στον άλλον, δεν υπάρχει τακτ σε κανέναν!!!! Δεν ψωνίζουν ακόμη και στα σούπερ μάρκετ χαζό κοιτάνε ακόμα και πάνω από το Κεφάλι σου, όταν αγοράζεις ένα αγαθό από τα ράφια. Αλλά όχι μόνο αυτό αλλά ξερό ηχούν κιόλας από πάνω σου!!!! Ανευθυνότητα στο φουλ!!!! Αίσχος. Ας κοιταχτουμε όλοι στον καθρέφτη και ας αναλογηστουμε πόσο φυλακή θα κάνουμε ακόμη. Κρίμα Άνθρωποι αξεστοι, ανεύθυνοι, και τουλάχιστον για κλειστή θεραπευτική δομή. Να μην πω για τα κορονοπαρτι και τους δήθεν άντρες και κοριτσοπουλα που με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι, ένα τσιγάρο και μια μάσκα από πανί που βρωμάει μπιχλα, φορεμενη κάτω από το σαγωνι διασκεδάζουν δήθεν και τάχα μου τάχα μου. Αυτό λέγεται ψυχανομαλεια, ανευθυνότητα, και μαλακινση εγκεφάλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button