ΆποψηΡοή Ειδήσεων

«Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε κατά της Γερμανοκρατίας»

Γράφει ο Αθανάσιος Καφρίτσας*

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εχθές, τόνισε πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, «θα στείλει, μόνιμα, για ξεκούραση τον Τσίπρα». Δεν υπάρχει πιο ψευδής αλλά και παραπλανητική δήλωση από αυτή που έκανε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως. Κανένας Τσίπρας δεν πρόκειται να πάει σπίτι του από μία ήττα στις Ευρωεκλογές. Σαφώς είναι ένα προμήνυμα του τι θα γίνει στις Εθνικές Εκλογές, αλλά από τις Ευρωεκλογές δεν πέφτει, ούτε και αλλάζει η κυβέρνηση.
Στις Ευρωεκλογές, αυτό που καλείστε να ψηφίσετε είναι τα άτομα τα οποία θα εκπροσωπούν το Ελληνικό Έθνος και Κράτος στο Ανώτατο διοικητικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Στο ΜΟΝΑΔΙΚΌ όργανο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στο οποίο ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΟ στο ποιός θα συμμετέχει (όλα τα υπόλοιπα όργανα, έχουν διορισμένους υπαλλήλους). Η Νέα Δημοκρατία, θέλει να πιστεύετε πως με μία ψήφο σε δικούς της υποψηφίους, σημαίνει πως σε ΕΘΝΙΚΌ επίπεδο, αφαιρείτε μία ψήφο από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Τσίπρα και κατά συνέπεια αποδυναμώνετε τον ΣΥΡΙΖΑ. ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟΥ. Η Νέα Δημοκρατία είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Του Ευρωπαϊκού Πολιτικού Φορέα, του οποίου επικεφαλής είναι ο Μάνφρεντ Βέμπερ, πιστός ακόλουθος και θιασώτης της πολιτικής Schauble. Της Προτεσταντικής, τιμωρητικής πολιτικής, της οποίας, θύμα είναι ολόκληρος ο Ευρωπαϊκός Νότος.
Οι εκλεγμένοι Ευρωβουλευτές, οι οποίοι υποστηρίζονται από την Νέα Δημοκρατία, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν, πιστά, την κομματική πειθαρχία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και να υπερψηφίζουν την κάθε πρόταση του, άσχετα με το εάν κάνει τεράστια ζημιά στα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα. Γι αυτούς, η Ελλάς δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος της «Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης» και ως εκ τούτου, Επαρχία της Ενωμένης Ευρώπης, χωρίς Εθνικά συμφέροντα. Κατ’ αυτούς, τα Ελληνικά Εθνικά συμφέροντα, επιβάλλεται να συμπίπτουν με αυτά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Όμως, εάν δούμε ποια χώρα κυριαρχεί στην Ενωμένη Ευρώπη, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και γενικά, στην διαδικασία λήψεως αποφάσεων, οι οποίες επηρεάζουν το σύνολο των λαών της Ευρώπης, το όνομα της Γερμανίας θα βρίσκεται συνεχώς μπροστά μας.
Το λογικό συμπέρασμα το οποίο βγαίνει από όλο αυτό, δεδομένης της υπηκοότητας του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος είναι Γερμανός και της Γερμανικής κυριαρχίας σε αυτό αλλά και στα υπόλοιπα όργανα της Ενωμένης Ευρώπης, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές οι οποίοι υποστηρίζονται από την Νέα Δημοκρατία, ζητούν την ψήφο σας ΌΧΙ για να υποστηρίξουν τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα, αλλά για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της Γερμανίας, σε μία προσπάθεια της να έχει τον μοναδικό και απόλυτο ηγεμονικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο (διερωτώμαι, ποιος είχε πρώτος αυτό το όνειρο…νομίζω από «Χ» άρχιζε το επώνυμο του).
Ο μοναδικός τρόπος να το αποφύγουμε αυτό, είναι να ενισχύσουμε τις τάξεις του Ευρωπαϊκού Κόμματος «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας», του οποίου, ισότιμο και ισόβιο μέλος είναι το Ελληνικό Κόμμα της Νέας Δεξιάς. Οι υποψήφιοι του Κόμματος της Νέας Δεξιάς, είναι οι μοναδικοί οι οποίοι θα υποστηρίξουν, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τα Εθνικά Συμφέροντα, έχοντες στο πλευρό τους Πανίσχυρους Ευρωπαίους Εθνικούς Ηγέτες όπως ο Ματέο Σαλβίνι και οι αρχηγοί
άλλων 35 Εθνικών Κομμάτων, καθώς και ολόκληρη την δύναμη που φέρουν μαζί τους σε αριθμό Ευρωβουλευτών.
Στις 26 Μαΐου, ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτείτε ΣΟΒΑΡΑ ποιους θα επιλέξετε για να ΜΑΣ εκπροσωπήσουν στην Ενωμένη Ευρώπη. Αυτούς οι οποίοι είναι δεμένοι χειροπόδαρα στο άρμα της Γερμανοκρατίας και των συμφερόντων τα οποία την ακολουθούν, ή Ελεύθερους Έλληνες, με Εθνική Συνείδηση και Ελληνική Βούληση, οι οποίοι είναι ταγμένοι να υπηρετούν το Ελληνικό Έθνος και τα συμφέροντα της Ελλάδος. Σκεφτείτε καλά, σκεφτείτε Ελληνικά Ψηφίστε Νέα Δεξιά.

*Μέλος της Νέας Δεξιάς

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close