Γεγονότα

Ετοιμάζουν αναπαράσταση του απαγχονισμού των τριών αγωνιστών την Μ. Παρασκευή του 1944

epi-120-stefania-plateia2015cΤην πρωτοβουλία για αναπαράσταση του απαγχονισμού των τριών Αγρινιωτών την Μεγάλη Παρασκευή του 1944 έχουν αναλάβει πολίτες στο Αγρίνιο και ήδη αναζητούν εθελοντές.

Η αναπαράσταση είναι προγραμματισμένη να  πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή στις 6 Απριλίου 2018 και ώρα 5:00 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρονται και οι τρόποι με τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.
Συγκεκριμένα:

Δραματοποιημένη αναπαράσταση του απαγχονισμού των τριών αγωνιστών (Πάνο Σούλο, Χρήστο Σαλάκο και Αβραάμ Αναστασιάδη) στην πλατεία Δημοκρατίας την Μεγάλη Παρασκευή του 1944.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 5:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στην πλατεία Δημοκρατίας. Σύλληψη της ιδέας, δραματουργική επεξεργασία και εικαστικό περιβάλλον: Λεωνίδας Φραγκούλης.

Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Όλη η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια εθελοντών.Καμία πρότερη θεατρική εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η παρουσία των εθελοντών στην πρόβα και στο δρώμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 30 Ιανουαρίου 2018 με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

– με sms αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους στο τηλέφωνο 6988642419.
– μέσω e-mail στη διεύθυνση dipethea@otenet.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button