Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εθελοντές ιατροί ενισχύουν τους εμβολιασμούς στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Επιπλέον στελέχωση των εμβολιαστικών γραμμών την προσεχή εβδομάδα, ανακοίνωσε η διοίκηση

Η κατάσταση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά την λειτουργία νέων εμβολιαστικών γραμμών, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες, τόσο σε πολίτες, όσο και σε εργαζομένους.

Η ταλαιπωρία όλων των εμπλεκομένων υπήρξε πρωτοφανής και η κατάσταση κάπως αποσυμπιέστηκε με την απόφαση λειτουργίας τριών γραμμών στο ΚΑΠΗ του Μεσολογγίου, όμως τα προβλήματα επιμένουν, αφού για την προσθήκη νέων εμβολιαστικών γραμμών δεν υπήρξε έγκαιρα προετοιμασία όπως προκύπτει και δεν αναζητήθηκαν λύσεις. Σχετικές προτάσεις άλλωστε, είχαν έγκαιρα κατατεθεί, αλλά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Νότα αισιοδοξίας δίνει, τουλάχιστον ως προς την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού, η εθελοντική προσφορά ιατρών της περιοχής του Μεσολογγίου, που αυτές τις μέρες “φλέγεται” εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων και καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον για εμβολιασμούς.

Σήμερα Σάββατο μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου, υπήρξε εθελοντική συμβολή, από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας και μια παιδίατρο.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Παπαδόπουλος:

“Σήμερα 8/5/2021 στο εμβολιαστικό κέντρο με τους Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κύριο Άρη Τριβλή και την φίλη παιδίατρο κ. Κορίνα Κόλλια. Η πρώτη εθελοντική συνεισφορά του ιατρικού συλλόγου.

Ακολουθούν και άλλες ευχάριστες ειδήσεις για την επιπλέον στελέχωσή του, την προσεχή εβδομάδα. Σε όσους δεν προσέτρεξαν με το καλημέρα να κριτικάρουν τις αδυναμίες της όλης προσπάθειας και μάλιστα κάποιοι προσέφυγαν στον Εισαγγελέα, η απάντηση είναι μία: η πράξη και το αποτέλεσμα κρίνει τον άνθρωπο και όχι η πολιτική του τοποθέτηση!”.

Ένα Σχόλιο

  1. Σε τόσο σοβαρά θέματα δεν επιτρέπεται να κάνουμε πρώτα λάθη για να τρέχουμε μετά να τα διορθώνουμε όπως όπως. Και να είμαστε και περήφανοι γι’ αυτό. Λιγότερη έπαρση ίσως…;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button