Αυτοδιοίκηση

Ερωτήσεις παράταξης Μουρκούση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

po-dimotiko-mesologgi2Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξης τη μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Μεσολογγίου  «Συνεργασία Πολιτών» κατέθεσε τις παρακάτω ερωτήσεις προς  τον κ. Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους:

1.  Όπως έγινε γνωστό, εγκρίθηκε από το αρμόδιο υπουργείο πίστωση 1.200.000 ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και συγκεκριμένα για την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των ανλιοστασίων ομβρίων υδάτων. Ερωτάται η δημοτική αρχή: Έχετε συντάξει μελέτη των αναγκών των αντλιοστασίων; Παρακαλούμε,  πριν την ανάθεση του έργου, να μας δοθεί εγγράφως η καταγραφή αυτή, που να περιλαμβάνει ακριβώς τις εργασίες που προτίθεστε να πραγματοποιήσετε, σε ποια ακριβώς αντλιοστάσια.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

2. Σύμφωνα με το υπ’αριθμ. πρωτ. 315010/7089 της 6/12/17 έγγραφο της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Δ.Ε., το νερό της κάτω γεώτρησης στην περιοχή Τσαγκριναίκων Αιτωλικού, μετά τις χημικές και μικροβιολογικές εξετάσεις, δεν πληρεί τις απαιτήσεις για ανθρώπινη χρήση και κατανάλωση. Όμως, σύμφωνα με προγενέστερη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜ, το νερό αυτό διοχετεύεται στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής. Ερωτάται ο κ. Δήμαρχος, που είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα αυτά; Γιατί δεν έχει βγει ανακοίνωση ότι απαγορεύεται η χρήση του από τους δημότες; Τι προτίθεται άμεσα να κάνει; Θα προχωρήσει τελικά το έργο εγκατάστασης φίλτρων και ποιο ακριβώς νερό θα φιλτράρεται;

Οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι

Νίκος Μουρκούσης-Σπυρ. Βασιλείου-Κων. Δαουτίδης-Ιωαν. Γυφτογιάννης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button