Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Μεσολογγίου: Διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις με «εντέλλεσθε» στο Αγρίνιο

«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλείσουν το Νοσοκομείο Μεσολογγίου»

«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλείσουν το Νοσοκομείο Μεσολογγίου», λένε οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου μετά τις τελευταίες μετακινήσεις ιατρών με «εντέλλεσθε» στο Αγρίνιο.

«Το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Αντέχει και θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί και την λειτουργία του Νοσοκομείου και την σωστή αντιμετώπιση των ασθενών του», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.


Το ΔΣ του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αναφέρει σε ανακοίνωση:

«Τον τελευταίο καιρό εκτός από τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες Ιατρικού Προσωπικού (Αναισθησιολόγου – Χειρούργου) με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του Νοσοκομείου μας ήρθε και το καινούργιο μέτρο του ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινιο.

Την Παρασκευή το βράδυ ήρθε έγγραφο στην μετακινούμενη από το Αγρίνιο και μοναδική Αναισθησιολόγο που έχουμε να εφημερεύσει το Σάββατο και ενώ είχε εφημερία και την Κυριακή και αφού προηγουμένως είχε εφημερεύσει την Τετάρτη προγραμματισμένα και την Πέμπτη με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.

Το Σάββατο ήρθε έγγραφο με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ για τον Χειρουργό που ήδη εφημέρευε στο Νοσοκομείο μας να πάει να εφημερεύσει στο Αγρινιο αφήνοντας τους ασθενείς στην Χειρουργική κλινική ακάλυπτους.

Την Κυριακή με το ίδιο έγγραφο στέλνει τον χειρούργο στο Αγρινιο για Εφημερία. Βαση όλων των παραπάνω γεγονότων που διαδραματιστήκαν στο Νοσοκομειο μας καταλαβαίνουμε όλοι ποιος είναι ο σκοπός της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου και τι προσπαθεί να κάνει. Θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο Μεσολογγίου και αφού δεν μπορούν με την τακτική της υποστελεχωσης προχωρούν στο επόμενο στάδιο της εξουθένωσης του προσωπικού με τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ. Να γνωρίζουν όμως πως δεν θα τους περάσει.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Αντέχει και θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί και την λειτουργία του Νοσοκομείου και την σωστή αντιμετώπιση των ασθενών του».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button