Εργαζόμενοι Δήμου Μεσολογγίου: Λεφτά υπάρχουν αλλά… πάνε αλλού

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος των εργατοϋπαλλήλων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, στηλιτεύει το γεγονός ότι αν και παραμένει απαράδεκτη η κατάσταση στο εργοτάξιο – αμαξοστάσιο του Δήμου, η δημοτική αρχή  δίνει χρήματα για παρεμβάσεις σε μη ιδιόκτητα κτήρια, όπως πχ αυτο του Ραδιομεγάρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“Έχουμε βαρεθεί να επισημαίνουμε τα ίδια και τα ίδια. Πριν λίγο καιρό για μία ακόμη φορά είχαμε επισημάνει την απαράδεκτη κατάσταση στο χώρο του εργοταξίου – αμαξοστασίου του δήμου. Είχαμε ενημερωθεί  ότι υπήρχαν χρήματα για μια συνολική παρέμβαση αλλά θα γινόταν προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση, από την αρχή της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες τελικά χρήματα υπάρχουν και δύνονται μάλιστα για την κατασκευή – επισκευή κτιρίων τα οποία δεν είναι του Δήμου και άρα κανονικά δεν θα ήταν επιτρεπτό. Η κανονικότητα όμως έχει χαθεί σε αυτόν τον δήμο, τα χρήματα δυστυχώς φεύγουνε και ….. πάνε αλλού, όπως έλεγε και ο προσφιλής γεράκος διαφήμισης. Με άλλα λόγια είναι προφανώς θέμα προτεραιοτήτων και οργάνωσης. Δυστυχώς ο Δήμος μας πάσχει και από τα δύο. ….
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις…. Τα συμπεράσματα δικά σας”

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress