Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Οργανωμένη επιχείρηση του Λιμενικού στο Πόρτο Κατσίκι – Συλλήψεις για τις ξαπλώστρες

Η καλά σχεδιασμένη επιχείρηση του Λιμενικού χθες στο Πόρτο Κατσίκι είχε ως αποτέλεσμα αυτό που κανένας μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει.

Άνδρες του Λιμενικού με πολιτικά, ως πελάτες λουόμενοι, βρέθηκαν στην παραλία και κατάφεραν να συλλάβουν όχι μόνο τους δύο αλλοδαπούς που με περισσό θράσος κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια του λιμενικού και εισέπρατταν παρανόμως χρήματα για τις ξαπλώστρες αλλά και τους δύο ημεδαπούς ένας εκ των οποίων είναι και ο εγκέφαλος αυτής της παράνομης επιχείρησης.

Οι δύο αλλοδαποί δεν έχουν καν χαρτιά παραμονής στη χώρα μας. Κατασχέθηκαν χρήματα περίπου 4.500 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα οποία προφανώς ήταν οι εισπράξεις της ημέρας μέχρι εκείνη την ώρα και φυσικά χωρίς να έχει κοπεί οποιαδήποτε νόμιμη απόδειξη.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες κρατήθηκαν στο Λιμεναρχείο Λευκάδας και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε για περίπου 100 σετ ομπρέλες και ξαπλώστρες τα οποία φυσικά θα πρέπει μετά από αυτή την επιχείρηση του Λιμενικού οι υπόλοιπες συναρμόδιες υπηρεσίες να μεριμνήσουν για την απομάκρυνσή τους από την παραλία.

Η επιχείρηση αυτή έρχεται να δέσει με την άλλη παρόμοια που έγινε προ ημερών από το Λιμενικό και το Δήμο στην παραλία των Καβαλικευτών στο Καλαμίτσι.

lefkadapress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button