ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ: “Πλην ΚΚΕ κανείς βουλευτής δεν έχει πάρει θέση για τις υδατοκαλλιέργειες”

"Οφείλουν να λάβουν άμεσα επίσημα θέση"

“Άπαντες οι Βουλευτές του Νομού έχουν ενημερωθεί είτε προφορικά, είτε τηλεφωνικά, είτε εγγράφως για το ζήτημα της ίδρυσης της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας” αναφερει η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ, επισημαινοντας πως μέχρι σημερα εκτός του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Παπαναστάση, κάνεις άλλος βουλευτής δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το θεμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είμαστε σε δυσάρεστη θέση να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα, εκτός του Βουλευτή του Κ.Κ.Ε Νίκου Παπαναστάση, ο οποίος έκανε ερώτηση στη Βουλή και καθαρά ετάχθη στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, κανείς άλλος δεν έχει πάρει επίσημη θέση με σχετική δημόσια δήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Βουλευτές αποτελούν τον ενδιάμεσο κρίκο Κυβέρνησης και Πολιτών, υποχρεούνται δε να μεταφέρουν με σθένος τις θέσεις της κοινωνίας στους αρμόδιους Υπουργούς και Τομεάρχες, ασχέτως αν συμφωνούν ή αν διαφωνούν και όχι να μένουν αμέτοχοι.

Οι πολίτες τους εξέλεξαν και έχουν υποχρέωση να τους εκπροσωπούν επάξια στη νομοθετική εξουσία.

Η μέχρι τώρα αμέτοχη στάση τους δεν τους ευνοεί και τους απομακρύνει από την κοινωνία του Ξηρομέρου, με αποτέλεσμα την κοινωνική και πολιτική απομόνωση.

Οφείλουν να ανταποκριθούν και να ακούσουν τα αιτήματα σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας.
Οφείλουν να λάβουν άμεσα επίσημα θέση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button