Αυτοδιοίκηση

Επιτέλους, ασφαλτοστρώσεις στο Αγρίνιο-"αλλάζουμε την εικόνα της πόλης" λέει ο Δήμαρχος

asfaltostroseis-dimotseliou1

Ολοκληρώθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις στην οδό Δήμου Τσέλιου με ασφαλτόστρωση και  παράλληλη κατασκευή νέων φρεατίων  στα τμήματα  που παρουσιάζουν δυσχέρειες στην απορροή των ομβρίων υδάτων.

Το έργο εντάσσεται στην μελέτη:«ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» προϋπολογισμού400.000,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.) .

Οι παρεμβάσειςαφορούν ακόμη  τμήματα των οδών Γοργοποτάμου, Β. Παναγοπούλου, Ι. Σταίκου,Καψάλη, Παπαποστόλου, Φιλελλήνων, Θυσίας, Ρήγα Φεραίου, Κωνσταντινουπόλεως.

 Σκοπός του έργου , σύμφωνα με την ενημέρωση απο τον Δήμο Αγρινίου, είναι η αποκατάσταση των φθορών σε  τμήματα που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και εγκυμονούν κινδύνους για την κυκλοφορία των πεζών.

asfaltostroseis-dimotseliou2
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, τόνισε σχετικά με την πορεία των έργων: «Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα των δημοτών μας. Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα καταφέρνουμε να ξεκινήσουμε εργασίες στους κεντρικούς δρόμους και να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να αποδοθούν στους πολίτες δρόμοι ασφαλείς για την μετακίνησή τους. Η προσπάθεια, να γίνει το Αγρίνιο μια βιώσιμη πόλη με  επαρκείς  υποδομές και υπηρεσίες είναι συνεχής.Και αυτή παραμένει η μεγαλύτερη φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής».

asfaltostroseis-dimotseliou3

asfaltostroseis-dimotseliou4

asfaltostroseis-dimotseliou5

asfaltostroseis-dimotseliou6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button