Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Επιστρέφει για 5η χρονιά ο Αγώνας Δρόμου Acheloos Run

21,1km, 5km, 1000m μαθητών Δημοτικού & Γυμνασίου, 6km Δυναμικό Βάδισμα

Ο Αγώνας Δρόμου Acheloos Run επιστρέφει για 5η χρονιά δίπλα στον Αχελώο για ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο!

Το Acheloos Run 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαΐου 2023 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου υπό την εποπτεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε μια συνδιοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Oiniades Running Team με τον Δήμο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού.


Το φετινό πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες και πιο συγκεκριμένα αγώνα δρόμου 1 χλμ. για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, αγώνα δρόμου 5 χλμ., δυναμικό βάδισμα 6 χλμ. και Ημιμαραθώνιο αγώνα (21,1 χλμ.).

Το φετινό Acheloos Project θα ξεκινήσει στις 26 Μαΐου 2023 με το 2ο Αθλητικό Gala Αχελώου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί δίπλα στις όχθες του ποταμού. Το θέμα της εκδήλωσης φέτος θα επικεντρωθεί στις εφαρμοσμένες και επιτυχημένες δράσεις του Αθλητικού Τουρισμού και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών σε ένα πάνελ συζήτησης για αποτελεσματικούς και βιώσιμους τρόπους ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού.

acheloos high2

Το Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, θα διεξαχθούν τρεις κατηγορίες αγώνων δρόμου, μεταξύ των οποίων ο αγώνας πεζοπορίας 6 χιλιομέτρων, ο αγώνας 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων. Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου, με αφετηρία το Νεοχώρι και τερματισμό την παραλία του Λούρου. Η διαδρομή για τον Ημιμαραθώνιο αγώνα θα διασχίσει μια απόλυτα επίπεδη διαδρομή περνώντας ανάμεσα από μια περιβαλλοντικά ευαίσθητη περιοχή φημισμένη για την ορνιθοπανίδα της, μέρος της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού, για  να καταλήξει στην παραλία του Λούρου και σε ένα εορταστικό περιβάλλον με τοπικά εδέσματα και μουσικές δίπλα στο κύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο www.acheloosrun.gr.

Δείτε τα στιγμιότυπα του Acheloos Run 2022:

box generic

register

acheloos high1

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button