Δυτική Ελλάδα

Επιστολή στα μέλη του Επιμελητηρίου για συμμετοχή στην 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

koi-epimel-standΜε επιστολή προς τις επιχειρήσεις – μέλη του, ο πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας εξηγεί τα οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή στην 3η έκθεση τοπικών προϊόντων που θα γίνει στο Μεσολόγγι στις 29 Αυγούστου.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Συνάδελφε ,

Σε μια περίοδο που ο επιχειρηματικός κόσμος πλήττεται από τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, δεν πρέπει να λυγίσουμε, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, να φερθούμε έξυπνα και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που προστάζει η διεθνής αγορά, εφαρμόζοντας νέες ιδέες, δημιουργικές και πιο ανταγωνιστικές, διότι η κρίση που διέπει την ελληνική οικονομία αποτελεί σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.

Για τους παραπάνω λόγους το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργανώνει με το Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την 3η έκθεση Τοπικών Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο χώρο του λιμανιού στο Μεσολόγγι.

Η φετινή Έκθεση θα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη, αφού σ’ αυτή θα συμμετάσχουν Δήμοι, Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Ελληνορωσικό και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, καθώς και το Επιμελητήριο του Μπρίντιζι και το Ιταλικό Φόρουμ προώθησης της Οικονομίας της θάλασσας (Assonautica Italiana Euromediterranea).

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Ρώσος Πρέσβης στην Ελλάδα, και στα πλαίσια της συμμετοχής του Ελληνορωσικού και του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν ημερίδες πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις (πχ συναυλίες, σεμινάρια).

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι :

  1. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας και όχι μόνο.
  2. Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού.
  3. Η τόνωση της αγοράς.
  4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  5. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της περιφέρειας μας με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.
  6. Να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους,  γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση φέτος θα είναι 225 € (χωρίς ΦΠΑ). Σας επισυνάπτουμε πληροφοριακά έντυπα και αίτηση συμμετοχής της έκθεσης Τοπικών Προϊόντων Νομού Αιτωλοακαρνανίας  29 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2013 ευελπιστώντας στην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, επικοινωνήστε με τον κ. Σωτηράκη στο 2631022129.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους αλλά και σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, κόντρα στης οικονομικές συγκυρίες της εποχής, θεωρούμε την συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων του Νομού απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Α. Τσιχριτζής»

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:

 

 

ΟΔΟΣ:                                                                                                             ΑΡΙΘΜΟΣ:                   Τ.Κ.:

 

 

ΠΟΛΗ:                                                                                 ΝΟΜΟΣ:

 

 

ΤΗΛ.:                                                                                                                   FAX:

 

 

EMAIL:                                                           Α.Φ.Μ.:                                 Δ.Ο.Υ.:

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:                                                                  

 

ΚΙΝΗΤΟ:                                                                                                            

 

 

 

ΕΙΔΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ:

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΤΗΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

Panels δερματίνης χρώματος λευκό  και μπεζ για τα διαχωριστικά στοιχεία, βάσει σχεδίου,Κλείσιμο πρόσοψης stand, (1) Επιγραφή ανά stand με το όνομα του κάθε εκθέτη , σε απλή γραφή Helvetica , από μπλε σκούρο βινύλιο , σε λευκή μελαμίνη  , βάσει σχεδίου, Γραφείο γκρι, Κάθισμα, (1) Λάμπα φθορίου , ανά stand(εσωτερικά της τέντας), Παροχή 220V.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΗΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

ΤΥΠΟΣ STAND

ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ

 

ΠΟΣΟ

 

 

 

ΦΠΑ 23%

 

ΣΥΝΟΛΟ

ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ 1: 225€

 

 

 

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προκαταβολή με την υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής 50 % επί της αξίας του συνολικού ποσού σε μετρητά.

Εξόφληση μέχρι την έναρξη της Εκθέσεως με μετρητά ή κατάθεση στους Λογαριασμούς  (ΙΝΤΕΡΦΟΡΜ Α.Ε.):

ALPHABANK: GR5901407180718002320000596

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR61 0172 2610 0052 6101 3640 536

 

ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ

(ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΛΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ

 

ΣΤΗ ΜΕΤΩΠΗ ΤΟΥ STAND

 

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Η Έκθεση ανοίγει για το κοινό όλες τις μέρες στις 19:00 μμ

 

 

Ø  Είσοδος για το κοινό: 1€

Ø  Κατά τις ώρες λειτουργίας θα λειτουργεί κυλικείο

Ø  Παράλληλες εκδηλώσεις

Ø  Πλούσιο Πολιτιστικό & Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

1.Τα περίπτερα διατίθενται στους εκθέτες μια (1) ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης.

2.                  Το διάστημα που η έκθεση παραμένει κλειστή για τους επισκέπτες, η φύλαξη των περιπτέρων είναι υποχρέωση του διοργανωτή.

3.Οι εκθέτες έχουν την αποκλειστική ευθύνη της φύλαξης των εκθεμάτων τους, κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης. Για το λόγο αυτό οφείλουν να βρίσκονται στο περίπτερο τους τουλάχιστον 15 λεπτά πριν το άνοιγμα της έκθεσης για το κοινό.

4.Με το πέρας της διοργάνωσης, ο εκθέτης έχει την υποχρέωση να εκκενώσει το χώρο εντός 1 ημέρας.

 

Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

 

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ & ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΚΘΕΤΗ

 

 

 

 

Α/Α ΔΗΛΩΣΗΣ:

 

 

 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button