Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επισκέπτη πνευμονολόγο αποκτά το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας

Δωρεάν πρωινό ιατρείο με επισκέπτη πνευμονολόγο ιατρό κάθε δεύτερη και τέταρτη Παρασκευή κάθε μήνα, αρχής γενομένης από την 24-02-2023 θα λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στο πλαίσιο της πρόληψης που παρέχεται στον πληθυσμό ευθύνης του Κέντρου Υγείας.

Θα εξετάζονται ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα και θα μπορεί να γίνεται σπειρομέτρηση.


Οι ασθενείς θα εξετάζονται με ραντεβού. Για πληροφορίες και για τα ραντεβού σας τηλεφωνείτε κατά το πρωινό ωράριο στην γραμματεία του Κ.Υ. Αμφιλοχίας στο τηλέφωνο:2642360024.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη για την άμεση ανταπόκριση και έγκριση του αιτήματος μας για επισκέπτη Πνευμονολόγο Ιατρό.

Ευχαριστούμε επίσης την Διοικητή του Νοσοκομείου Αιτ/νίας Ν.Μ. Αγρινίου κ. Μιχαήλ Σερασκέρη για την άψογη συνεργασία σχετικά με το αίτημά μας, όπως και την διεύθυνση περιφερειακού χάρτη της 6ης ΥΠΕ για τις άμεσες ενέργειες.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή Πνευμονολόγο της Ν.Μ. Αγρινίου κ. Νικόλαο Παππά για την ευγενική προθυμία του και την βοήθειά του σχετικά με το αίτημά μας για την παροχή Πνευμονολογικής φροντίδας στον πληθυσμό ευθύνης του Κ.Υ. Αμφιλοχίας», αναφέρει η Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Υ. Αμφιλοχίας Διευθύντρια Καραδήμα Σπυριδούλα.

e-maistros.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button