Ροή Ειδήσεων

Επίσκεψη των εκπαιδευομένων του "Παναγία Ελεούσα" στο Τ.Ε.Ι. στο Μεσολόγγι

koi-panagia-eleousa (1)
Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, ευχαριστεί θερμότατα με ανακοίνωσή του το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου για την συνεργασία και την πρωτοποριακή δράση μεταξύ των σπουδαστών του και των εκπαιδευομένων νέων με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την κοινωνική αποδοχή κι ένταξη της πλέον ευαίσθητης κι ευάλωτης κοινωνικής ομάδας που είναι οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Με την πρωτοβουλία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κώστα Λιαπίκου και την έγκριση του Προέδρου Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος κ. Βασίλη Τριανταφύλλου, ομάδες των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος, που βρίσκονται στο Μεσολόγγι. Ξεναγούνται στα ενυδρεία του τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, στο θερμοκήπιο του Τμήματος Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας από τη Γεωπόνο κα Χριστίνα Μπλαχούρα και στη συνέχεια πραγματοποιούν αθλητικές δραστηριότητες στο κλειστό γυμναστήριο μαζί με σπουδαστές του Τ.Ε.Ι.

Όπως ενημερώνει στην ανακοίνωσή του το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” Θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δραστηριότητες και στο μέλλον, θα υπάρξει συνέχιση αυτής της συνεργασίας με τέτοιου είδους καινοτόμες δράσεις, επαφής με τη φύση και τον αθλητισμό, οι οποίες βοηθούν στην ψυχική ανάταση των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και ανεβάζουν το δείκτη ποιότητας ζωής τους.

koi-panagia-eleousa (2)

koi-panagia-eleousa (3)

koi-panagia-eleousa (4)

koi-panagia-eleousa (5)

koi-panagia-eleousa (6)

koi-panagia-eleousa (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button