Εκλογές

Επίσκεψη Νίκου Μουρκούση σε χωριά του δήμου Μεσολογγίου

po-mourkousis-periodeia1Συνεχίζοντας τις επαφές του με όλους τους δημότες του διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», επισκέφθηκε την Παρασκευή 9/5/2014 τον Άγιο Ηλία, τη Σταμνά και το Λεσίνι, όπου πραγματοποίησε ομιλίες και συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους και φίλους του. Ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για το σχέδιο δράσης που έχει εκπονήσει για τον τόπο , αφού υπήρξε για πολλά χρόνια γιατρός στην περιοχή αυτή.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού:

” Όλοι βλέπουν ότι ο Νίκος Μουρκούσης και στην περιοχή αυτή, προπορεύεται στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας.

Το Σάββατο 10/5/2014 σύσσωμος ο συνδυασμός του Νίκου Μουρκούση επισκέφθηκε τα χωριά του Αρακύνθου και συναντήθηκε με τους δημότες των Ρετσίνων, των Μουσούρων και των Ελληνικών.

po-mourkousis-periodeia2Την Κυριακή 11/5/14 επισκέφθηκε το Κουτσοχέρι ενώ πραγματοποίησε ομιλία στον Άγιο Γεώργιο, παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου. Κοινή διαπίστωση σε όλη την Παραευήνια περιοχή είναι πως ο γιατρός «πηγαίνει» πολύ δυνατά και προηγείται ξεκάθαρα στην παράσταση νίκης.

Επίσης, το πρωί της Κυριακής, αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλής το Νίκο Μουρκούση, επισκέφθηκε τα καφενεία της Καλλονής και του Αγίου Θωμά, όπου αντάλλαξε απόψεις με δεκάδες συμπολίτες. Παντού το κλίμα ήταν θαυμάσιο και πλέον, κοινή πεποίθηση είναι πως ο Νίκος Μουρκούσης θα είναι ο νικητής αυτών των δημοτικών εκλογών.

po-mourkousis-periodeia3Να σημειώσουμε ότι, προ ημερών ο Νίκος Μουρκούσης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, επισκέφθηκε το πρότυπο εργοστάσιο τυποποίησης ελαιών «Αμάλθεια», όπου έγινε δεκτός πολύ φιλικά από τους ιδιοκτήτες και είχε ευκαιρία να μιλήσει στους εργαζομένους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε ότι θα δραστηριοποιηθεί στην κατεύθυνση αναγνώρισης Ονομασίας Προέλευσης ως «Καλαμών» και για τις ελιές που παράγονται στον τόπο μας, γεγονός που θα αυξήσει το εισόδημα των παραγωγών. Επισημαίνουμε ότι οι ελιές Καλαμών της περιοχής μας είναι ποιοτικά ανώτερες ενώ έχουμε μεγαλύτερη παραγωγή από εκείνη της Μεσσηνίας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button