ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Επίσκεψη Λιβανού στο ΕΚΑΒ Αγρινίου

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ Αγρινίου για συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των εργαζομενων εξετάζοντας και τις συνθήκες εργασίας σε αυτήν την κομβική υπηρεσία του νομού για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών.

Ο κ. Λιβανός εξέφρασε στους εργαζόμενους – διασώστες τις ευχαριστίες του για την προσφορά τους στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο πολύ δύσκολα και απαιτητικά χρόνια λόγω των πρωτόγνωρων περιστάσεων του covid. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να τους στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο για την επίλυση των λειτουργικών προβλημάτων και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας τους πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.


Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του ο Σπήλιος Λιβανός συνομίλησε με τους κ.κ. Καραμάνη Βασίλειο και Καραγεώργο Γεώργιο, εκπροσώπους του Σωματείου ΕΚΑΒ Αθήνας στο Αγρίνιο, Τζίμα Γεώργιο, υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Αγρινίου, Ζάχο Παναγιώτη, Πρόεδρο του Σωματείου ΕΚΑΒ Αγρινίου, Τσιτσάνη Παύλο, μέλος του Σωματείου ΕΚΑΒ Αγρινίου, καθώς και με διασώστες του ΕΚΑΒ Αγρινίου.

Στο πλαίσιο του εποικοδομητικού διαλόγου που είχαν, συζητήθηκαν αναλυτικά, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν στο κτηριακό και τη βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών, την ανάγκη ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου των οχημάτων, τις ανάγκες για νέο προσωπικό και το ζήτημα της αποτελεσματικότερης λειτουργίας του Τηλεφωνικού Κέντρου ΕΚΑΒ και της παραμονής του στο Αγρίνιο.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button