ΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Τον σύλλογο “Οι φίλοι της Μουσικής Δ. Σολωμός” επισκέφθηκε ο Σπ. Λιβανός

Τα γραφεία του Συλλόγου “Οι φίλοι της Μουσικής Δ. Σολωμός” επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, όπου και ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και προώθηση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών της Επανάστασης .

Η ανακοίνωση του Συλλόγου για την συνάντηση αναφέρει τα εξής:

Συνεχίζοντας τις επαφές, με σκοπό την προώθηση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών της Επανάστασης αλλά και του μοναδικού ιστορικού προφίλ του Μεσολογγίου, συναντηθήκαμε σήμερα με τον βουλευτή Αιτ/νίας και φίλο της Μπάντας «Δ. Σολωμός» κ. Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λιβανός ενημερώθηκε λεπτομερώς για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων απ’ τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Τάκη Φωλιά και τον Αρχιμουσικό κ. Μάκη Κουτσαγγέλη, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προχωρώντας σε στοχευμένες παρεμβάσεις που ανοίγουν νέα προοπτική για την πραγματοποίηση των δράσεων.

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της συμπολίτευσης επαίνεσε τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας και μας διαβεβαίωσε πως θα υποστηρίξει κάθε τέτοια πρωτοβουλία μας προς όφελος της Ιερής Πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button