Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επίσκεψη και ενημέρωση από την Πυροσβεστική στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου επισκέφθηκε τη σχολική μονάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου την Παρασκευή, 3 Μαρτίου, προκειμένου με το αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό της αλλά και με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της, να παρασχεθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες πληροφορίες στους μαθητές, για θέματα που άπτονται της πυρόσβεσης, πυροπροστασίας, σεισμών και φυσικών καταστροφών.

Ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου όπου την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η ετήσια άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού.


purosvestiki 4o (2)

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Π.Υ. Αγρινίου Αντιπύραρχο κ.ΠΕΤΡΑΚΗ Ευστράτιο και να συγχαρούμε τον Ανθυποπυραγό ΓΚΟΛΙΑ Λάζαρο, τον Αρχιπυροσβέστη ΜΙΧΟΠΑΝΟ Νικόλαο και τον Πυροσβέστη (Π.Υ.) ΔΕΝΔΙΑ Αντώνιο, οι οποίοι κατά την παρουσία τους στο σχολείο μας επέδειξαν άρτια επαγγελματική κατάρτιση και απαράμιλλο ενδιαφέρον για την μετάδοση των γνώσεών τους στη νέα γενιά», αναφέρει το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε ανακοίνωση.

purosvestiki 4o (3)

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button