Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Επισκέψεις του Σταύρου Καμμένου στον ΟΑΕΔ Αγρινίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας (φωτο)

Επισκέψεις στον ΟΑΕΔ Αγρινίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ. Σταύρος Καμμένος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Στον ΟΑΕΔ Αγρινίου, τους υποδέχθηκε το υπαλληλικό προσωπικό της υπηρεσίας καθώς και ο προιστάμενος κ.Γιώργος Θεοδωρόπουλος. Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την υλοποίηση μιας υγιούς συνεργασίας ΟΑΕΔ και Δήμου και τα κρατικά προγράμματα απασχόλησης που έχουν ως στόχο να συνδράμουν στην εύρεση εργασίας για τους άνεργους δημότες.


Λίγο αργότερα, επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνσης Ακαρνανίας, όπου και συναντήθηκαν με τον Ταξίαρχο κ. Παπαευθυμίου. Συζητήθηκαν τα ζητήματα της παραβατικότητας και της αστυνόμευσης της περιοχής, αλλά και γενικότερα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της διεύθυνσης.

Ο κ. Καμμένος αμέσως μετά την συνάντηση δήλωσε:

«Δήμος και Αστυνομική Διεύθυνση οφείλουν να συνεργάζονται.Η παραβατικότητα ανθεί εκεί που υπάρχει αδιαφορία και εγκατάλειψη.Χρειάζονται λοιπόν πρωτοβουλίες , ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με επίκεντρο την ασφάλεια του πολίτη στο οποίο ο Δήμος θα έχει ενεργό ρόλο και θα παρεμβαίνει δραστικά υποστηρίζοντας το έργο της αστυνομίας, όπου χρειάζεται».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button