ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αγρινίου ο Τριαντόπουλος

Με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου χθες Παρασκευή.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε διεξοδικά  από τον Γιώργο Παπαναστασίου για τις τεράστιες καταστροφές που έχουν υποστεί όλες οι Δημοτικές Ενότητες Αγρινίου. Έγινε εκτενής αναφορά  στα έργα αποκατάστασης ενώ ο Δήμαρχος Αγρινίου περιέγραψε τη σημερινή κατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.


«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Τριαντόπουλο κατά την οποία επιβεβαιώσαμε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί η στήριξη μέχρι την τελική αποκατάσταση των καταστροφών. Εξήγησα στον Υφυπουργό ότι οι συμπολίτες μας υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία. Συμφωνήσαμε στην επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να εκταμιευτούν οι αναγκαίοι πόροι», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Παρόντες στη συνάντηση ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης  Τζιώλης  και η προϊσταμένη Τεχνικής Υπηρεσίας Δώρα Τσιλιγιάννη.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button