Δυτική Ελλάδα

Επιμορφωτική εκδήλωση στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

epi-2o-epal-agriniou1

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 διοργανώθηκε στο  2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου σε συνεργασία με τον κ. Παπαδάκη Σπυρίδωνα,  Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Ν. Αιτ/νίας, τρίωρη ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα:

«Αξιοποίηση Διαδραστικών Πινάκων σε όλα τα μαθήματα των ΕΠΑ.Λ.»

Τις εισηγήσεις  έκαναν οι κ. Παπαδάκης Σπυρίδων Σχολ. Σύμβουλος ΠΕ19 Ν. Αιτ/νίας, Τσοβόλας Σπυρίδων ΠΕ04, Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αγρινίου και η κα. Κουφού Ειρήνη-Κων/να ΠΕ02.
Οι εισηγήσεις ήταν ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές δίνοντας ερεθίσματα και κίνητρα στους εκπαιδευτικούςκούς του σχολείου  σχετικά με τη χρήση του Διαδραστικού Πίνακα στην πράξη. Η σύσσωμη παρουσία του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου  αποδεικνύει την δίψα για μάθηση των Νέων Τεχνολογιών  και την επαγγελματική τους υπευθυνότητα και ευσυνειδησία.
Στην επιμόρφωση παρεβρέθησαν επίσης ο κ. Νάκος Κων/νος  Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών και η κα. Μανικάρου Μεταξούλα Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων.
Η έγκριση της επιμόρφωσης δόθηκε από τον κ. Βετσόπουλο Απόστολο Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων και υπεύθυνο παιδαγωγικά για το σχολείο , ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεών του στο Εξεταστικό Κέντρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button