Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επιμελητήριο Λευκάδας: «Χρεώθηκαν» αδίκως στην Λευκάδα κρούσματα κορωνοϊού της οικογένειας Σέρβων

Tο Επιμελητήριο Λευκάδας απέστειλε επιστολή σε μέσα ενημέρωσης αναφορικά με την οικογένεια Σέρβων που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στην Λευκάδα τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα τονίζεται στην επιστολή ότι «χρεώθηκαν» αδίκως στην Περιφερειακή ενότητα της Λευκάδας τα κρούσματα αυτά.

Η επιστολή:

“Αξιότιμοι Κύριοι, Αποτελεί χρέος μας να αποσαφηνίσουμε την είδηση των κρουσμάτων Covid 19 στην περιοχή της Λευκάδας, διότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα, τα οποία δεν αποτυπώνουν ορθά την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την 5μελή οικογένεια Σέρβων που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, δεν έκανε διακοπές στη Λευκάδα. Η οικογένεια ξεκίνησε με το ιστιοπλοϊκό από την Πρέβεζα, όπου ήταν η βάση της. Κατά τη διάρκεια της πλεύσης ο πατέρας της οικογένειας αισθάνθηκε αδιαθεσία, και έδεσε το ιστιοπλοϊκό στην περιοχή της Λευκάδας για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Κανένα μέλος της οικογένειας δεν κυκλοφόρησε στην Λευκάδα, αλλά παρέμειναν μέσα στο Ιστιοπλοϊκό τους.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε πολύ όπως γίνει ορθή αναπαραγωγή της είδησης, δεδομένου ότι «χρεώθηκαν» αδίκως στην Περιφερειακή ενότητα της Λευκάδας τα κρούσματα αυτά.
Με εκτίμηση,

Σωτήρης Σκιαδαρέσης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button