Δυτική Ελλάδα

Επικίνδυνη λακκούβα στο δρόμο Καλύβια – Αγγελόκαστρο

Ιδιαίτερα επικίνδυνη για την ασφάλεια τον διερχομένων οδηγών αλλά και των οχημάτων τους είναι μια μεγάλη λακκούβα που βρίσκεται μετά το πρατήριο καυσίμων Αναστασίου, στην έξοδο των Καλυβίων προς Αγγελόκαστρο

Πολλά είναι τα οχήματα που διέρχονται καθημερινά από το σημείο αυτό και αν δεν γνωρίζει κάποιος το πρόβλημα, ειδικά αν είναι καλυμμένη με νερά της βροχής, τότε είναι πολύ πιθανό κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανάκι να πέσει μέσα και να υποστεί ζημιές, ή να σημειωθεί ατύχημα. Σίγουρα χρειάζεται η άμεση παρέμβαση της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου, για να αποκατασταθεί η φθορά του πολυσύχναστου αυτού δρόμου. Μικρές λακκούβες, καθιζήσεις και ανομοιομορφίες στο οδόστρωμα συναντάμε και σε άλλα σημεία του εσωτερικού δικτύου του χωριού και των οικισμών του, όπως σε σημεία της περιμετρικής που ξεκινά από το δημοτικό σχολείο, περνά από το μύλο «Γραμμένου» και παρακάμπτει το χωριό.

Το site kalyvia.gr, επισημαίνει ακόμη: «Επίσης ελπίζουμε ο εργολάβος που κατασκευάζει στον οικισμό Αγίου Γεωργίου τον αγωγό λυμάτων, στο κομμάτι του δρόμου από γέφυρα Αχελώου μέχρι το εξοχικό κέντρο Μαλεσιάδα, να αποκαταστήσει το επόμενο διάστημα τα σκαμμένα τμήματα με άσφαλτο. Επίσης λακκούβες υπάρχουν και σε διάφορα σημεία του δρόμου που οδηγεί από τον οικισμό Άγιου Γεώργιου, εξωτερικά προς το νεκροταφείο και κατευθύνεται προς το μνημείο των πεσόντων. Πολλές βέβαια είναι και οι λακκούβες και στο μεγάλο χωμάτινο αγροτικό οδικό δίκτυο, αφού οι πολλές βροχές, έχουν δημιουργήσει «παγίδες» και μόνο με… τρακτέρ μπορεί να φθάσει κάποιος στο χωράφι του. Τώρα που «ανοίγει» ο καιρός, κρίνεται απαραίτητο να στρωθούν με μερικά κυβικά αμμοχάλικου τα κύρια σημεία των δρόμων που οδηγούν σε αγροκτήματα, σε αποθήκες και αγροικίες. Θα πρέπει λοιπόν να συντηρηθούν άμεσα τα κομμάτια των δρόμων του χωριού μας, «μπαλώνοντας» τουλάχιστον τις λακκούβες για να αποφευχθούν τα χειρότερα»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button