Γεγονότα

"Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια": Το Σαββατοκύριακο το Συμπόσιο Μάρκετινγκ στο Αγρίνιο

symposio-laxanagora

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α. διοργανώνουν το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα “Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια” το Σάββατο 5 (10:00-20:30) και τη Κυριακή 6 (10:30-14:00) Μαΐου, στον πολυχώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου στην Πλατεία Δημάδη.

Το Συμπόσιο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου.

Το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών πρόκειται να λάβει ένα πιο ανοιχτό χαρακτήρα απευθυνόμενο τόσο στο σύνολο της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης όσο και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πανεπιστημιακής κοινότητας.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
symposio-marketingΤο Συμπόσιο στοχεύει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο αναφοράς μεταξύ επιχειρήσεων-τοπικής κοινωνίας-πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε να γίνει θεσμός, η απήχηση του οποίου με την πάροδο των ετών να ξεπεράσει αρχικά τα όρια του νομού αρχικά και στην συνέχεια αυτά της Περιφέρειας.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Φέτος οι προσκεκλημένες επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών θα έχουν ενεργό ρόλο με συμμετοχή στα πάνελ συζήτησης, με προβολή προϊόντων τους, με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και κυρίως με επικοινωνία και γνωριμία με τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

programma

symposio-2a

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button