Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

“Βροχή” αιτημάτων επανακαταμέτρησης υποψηφίων στο Πρωτοδικείο Αγρινίου

Πολλά είναι τα αιτήματα επακαναταμέτρησης σταυρών από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους κατά κύριο λόγο από τον δήμο Αγρινίου, που έχουν κατατεθεί στο Πρωτοδικείο του Αγρινίου.

Πρόκειται για Συμβούλους που για λίγες ψήφους δεν έχουν εκλεγεί, και οι περισσότεροι από αυτούς, φέρνουν χαρακτηριστικά παραδείγματα εκλογικών τμημάτων, όπου θεωρούν βέβαιο πως είχαν περισσότερους σταυρούς, που για κάποιον λόγο δεν προσμετρήθηκαν.


Συγκεκριμένοι υποψήφιοι, που μίλησαν στο agriniopress.gr μάλιστα, κάνουν λόγο για Τμήματα, όπου είχαν δικούς τους εκλογικούς αντιπροσώπους, που ήταν παρόντες στην καταμέτρηση και τους διαβεβαίωσαν πως έχουν περισσότερους σταυρούς από αυτούς που επίσημα ανακοινώθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σχετικά αιτήματα έχουν κατατεθεί από υποψηφίους των παρατάξεων Παπαναστασίου, Σταρακά και Καζαντζή, που για λίγους σταυρούς, δεν έχουν εκλεγεί.

Τα αιτήματα θα εξεταστούν και εφόσον πράγματι προκύψουν διαφορές σε επιλεγμένους σάκους, τότε να γίνει συνολική επανακαταμέτρηση.

Εάν όμως δεν προκύψουν διαφορές και οι υποψήφιοι επιμείνουν, θα χρειαστεί να υποβάλλουν ενστάσεις, επωμιζόμενοι και το ανάλογο κόστος.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button