Δυτική Ελλάδα

Έπαινος στα σχολεία Γουριώτισσας και Μπαμπίνης από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

koi-epainos-gouriotissaΤο “Χαμόγελο του Παιδιού” απέστειλε στα σχολεία μας έπαινο και  επιστολή προκειμένου να μας ευχαριστήσουν για την προσφορά αγαθών στο παράρτημα του στα Καλύβια Αγρινίου. Ένα παράρτημα το οποίο παρέχει ημερήσια φροντίδα σε μικρά παιδιά και έχει σκοπό  την  στήριξη και την ενδυνάμωση των οικογενειών και όνειρό τους είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών.
Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, φροντίζει καθημερινά για τις μαθησιακές, κοινωνικές και ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες των παιδιών συμβάλλοντας στην ομαλή τους ανάπτυξη και εξέλιξη, σε συνεργασία πάντα με την οικογένεια κάτι το οποίο διαπιστώσαμε και εμείς οι ίδιοι σε επίσκεψη μας στο χώρο αλλά και από τη συνεργασία μας με την κοινωνική λειτουργό του παραρτήματος.
koi-epainos-babiniΜέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς μας μαθητές και τις οικογένειες τους και τους κατοίκους των χωριών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας για τη συλλογή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης.
Οι μαθητές συγκέντρωσαν αντίστοιχα και στα δύο σχολεία είδη πρώτης ανάγκης ,τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα τα οποία παραδώσαμε στο “Χαμόγελο του παιδιού”.

Σκοπός μας  είναι να ”περάσουμε” στους μαθητές μας τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς καθώς και την  ευαισθητοποίηση  άλλων σχολείων προκειμένου  με μια τόσο απλή προσπάθεια να προσφερθεί οποιαδήποτε βοήθεια είναι απαραίτητη.

xiromeronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button