ΕξελίξειςΠολιτική

Ένταση στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

po-nd-logoΓια το… ποιος έπρεπε να μπει στη Λιμενική Επιτροπή Αιτωλ/νίας,  έγινε τελικά ο καυγάς στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι σήμερα το πρωί. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου και αναμένονταν με ενδιαφέρον αφού  -όπως και έγινε- ασκήθηκε κριτική για τους χειρισμούς της τοπικής οργάνωσης, ειδικά στο θέμα του Σχεδίου «Αθηνά»

Όμως, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, όταν ο Β. Καρδακάς από το Μεσολόγγι διαμαρτυρήθηκε για την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Σύρου στην Λιμενική Επιτροπή, θέση την οποία όπως φαίνεται ήθελε ο ίδιος, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κινηθεί και απειλητικά κατά του προέδρου. Συνέχεια δεν υπήρχε μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Πάντως, διαψεύδονται πληροφορίες που ήθελαν τους δυο τους να πιάνονται στα χέρια…

Κατά τα άλλα, υπήρξε κριτική από συγκεκριμένα στελέχη σχετικά με την στάση που τηρήθηκε για το Σχέδιο «Αθηνά» και τις επιπτώσεις του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αιτωλ/νία και κατατέθηκε πρόταση για ομαδική παραίτηση της ΝΟΔΕ, που όμως δεν έγινε δεκτή. Η πλειοψηφία αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας  και υποβολή υπομνήματος στην ηγεσία του κόμματος, αν και θεωρείται απίθανο να υπάρξει κάποια αποτελεσματικότητα στην ενέργεια αυτή.

Κριτική άσκησε και ο κ. Ανδριόπουλος , πρόεδρος της Δ.Ο. Αγρινίου της ΝΔ, για την στάση που τήρησε η Νομαρχιακή Οργάνωση ειδικά για το θέμα του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος κ. Χονδρόγιαννος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button