Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου και Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» συγχαίρουν τον Σπ. Διαμαντόπουλο

Επιστολή προς τον νεοκλεγμένο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Σπύρο Διαμαντόπουλο, απέστειλε το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Η επιστολή:


«Αξιότιμε κ. Διαμαντόπουλε,

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια για την πρόσφατη εκλογή σας στο αξίωμα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ευχόμαστε σε εσάς και στους συνεργάτες σας να έχετε μία δημιουργική και παραγωγική θητεία ως δημοτική αρχή και να πετύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις του προεκλογικού σας προγράμματος για το κοινό καλό.

Από την πλευρά του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό της νέας δημοτικής αρχής, όπως άλλωστε έχει κάνει με όλες τις προηγούμενες στο παρελθόν, πρόθυμος να βοηθήσει και να συνεργαστεί μαζί της πάνω σε θέματα επιχειρηματικής, τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου μας όποτε και όπου του ζητηθεί».

Επίσης, η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουν με επιστολή τους τα θερμότατα συγχαρητήριά του στον κύριο Σπυρίδωνα Διαμαντόπουλο για την εκλογή του στο υψηλό αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου.

«Του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο υψηλό και δύσκολο έργο του.
Να είναι πάντα άξιος, να υλοποιεί τα οράματά του υπέρ της ευημερίας των πολιτών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και του τόπου μας γενικότερα», καταλήγει η επιστολή.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button